Semesterstängt vecka 28-31

Det drar ihop sig till semester efter ett annorlunda första halvår. När Covid-19 drog in i vårt land, beslutade vi snabbt att vi skulle planera för det värsta men fortsätta att jobba mot det bästa.

Vi har genomfört en rad åtgärder och de viktigaste åtgärderna har varit att korttidspermittera delar av personalgruppen, skjuta på leasingavgifter och sist men inte minst har vi öka vårt arbete med att nykundsbearbeta för att hitta nya kunder och projekt.

Vi har under första halvåret jobbat intensivt med att köra igång nya jobb i vår nya FMS Okuma MA600,  och under midsommar veckan installerades en robotladdning till vår femaxliga fleroperationsmaskin.

I varje kris finns en rad möjligheter, och de vill vi hitta och använda! Det är utmanande tider, men vi ser ändå positivt på framtiden.

Vi har under en längre tid arbetat med ett varumärkesarbete, med syfte att skapa en större enhetlighet i koncernen samt hitta ett namn som är gångbart internationellt. Under september månad kommer vi därför byta namn och lansera vårt nya varumärke. Håll ögonen öppna för det!

Vi stänger för sommarledighet vecka 28-31.

Vi vill önska er alla en riktigt skön sommarledighet!

LÅT OSS BERÄTTA MER

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

    Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.