Jobba hos oss på Brightec Production!

Vi behöver alltid nya duktiga medarbetare inom flera områden! Hos oss jobbar vi i dagsläget bl a med:

 • Produktion
 • Teknik
 • Försäljning
 • Administration och ekonomi
 • Utveckling
 • Miljö & kvalitet
 • Marknadsföring

Hos oss är inkluderande och långsiktighet viktiga nyckelord. Det betyder att alla våra medarbetare är viktiga för oss, och vi vill hela tiden bli en allt bättre arbetsplats där våra anställda trivs, utvecklas, känner sig delaktiga och vill stanna kvar. Välkommen att göra en spontanansökan eller se om vi har några lediga tjänster!

Gott om utrymme för att utvecklas som anställd

Brightec Production borgar för god arbetsmiljö och personalvård, något som också är omtalat bland företagets anställda. En av de som jobbat på företaget under en längre tid är Jonatan Olsson, produktionstekniker på fabriken i Mullhyttan.

– Jag har varit anställd i 15 år på Brightec Production och under den tiden har jag verkligen fått utvecklas i min anställning och letts in i nya saker hela tiden, berättar Jonatan Olsson.

Jonatan gick treåriga Teknikprogrammet i gymnasiet och där fick han lära sig grunderna CNS-fräsning, något som han fortfarande jobbar med idag.

– Jag har alltid tyckt att det varit roligt med fräsning. Det finns så många möjligheter att jobba med detaljer och bitarna man tillverkar kan vara väldigt varierande i utseende, säger Jonatan Olsson som idag jobbar som ansvarig för fräsningsarbetet i fabriken.

God arbetsmiljö

Visserligen har det varit utmaningar genom åren och ibland har det varit jobbigt, men det har också gett utrymme för att bli mycket bättre resurs i mina uppgifter.

– Ibland har det varit jobbigt, men sett i backspegeln så är det sådant som har fått mig att växa vidare, så är det definitivt, säger Jonatan Olsson.

– Under min tid här på företaget så har det kommit och gått en hel del personer men det jag hör från alla är att det är en väldigt god arbetsmiljö och framför allt så finns det utrymme för att göra fel och lära sig av det. Det är en tillåtande miljö som är viktig för utvecklingen hos mig som anställd. Och att jag fortfarande trivs på jobbet är ju också ett kvitto på en god arbetsmiljö.

Möjligheter att utvecklas

Jonatan upplever att han fått mycket utrymme att vara med och ta ansvar.

– Det är en viktig bit i att känna att jobbet är roligt. Sen är det också något med teamkänslan: jag får vara med i diskussionen inför olika beslut och mina åsikter och tankar kring olika utmaningar får höras.

– Jag tycker att det finns goda utvecklingsmöjligheter här, framför allt för den som är intresserad av arbetet. I det här yrket så finns det alltid nya saker att lära sig och här på Brightec Production får jag möjlighet att lära mig nya saker mer eller mindre varje dag.

Lediga tjänster

CNC-tekniker

Vilka är vi?

Brightec Production AB ingår i den familjeägda koncernen Brightec Group. Vi omsätter ca 40 MSEK och är idag ca 30 anställda. I koncernen ingår också företagen Brightec Security och Brightec Time.

Koncernen omsatte 86 MSEK 2020 och har en tydlig ambition och strategi för fortsatt tillväxt. Företaget är beläget i natursköna Mullhyttan som är en del av Lekebergs kommun med Fjugesta som centralort, på bekvämt pendlingsavstånd mitt emellan Örebro och Karlskoga.

Brightec Production AB har funnits sedan 1971 och hette tidigare B.R.A Maskiner AB. Vi är en legoleverantör inom skärande bearbetning, svets och montage. Vi är certifierade enligt ISO 14001:2015 | ISO 9001:2015.

Våra kunder är en blandning av allt från små innovationsföretag till större företag med hela världen som marknad.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en CNC-tekniker.

Vem är du?

Vi söker erfaren CNC-tekniker till vår produktion.

Vi tror att du idag har liknande arbetsuppgifter men känner dig redo för att ta nästa steg i din utveckling.

Du är ambitiös och noggrann med öga för kvalitet och finish. Du är ansvarstagande, utåtriktad och har lätt för att samarbeta.

Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Dina utmaningar

Du kommer att ansvara för omställning och programmering våra CNC-svarvar, inkörning av nya jobb, och vid behov även producera detaljer

Tillsammans med vår Teamledare, våra tekniker och operatörer ansvara för att både effektivisera och minimera störningar i vår produktion genom systematisk problemlösning

I dina arbetsuppgifter ingår också att instruera och utbilda våra operatörer och att skapa standardiserade operationsbeskrivningar.

Din profil

 • Utbildning på lägst gymnasienivå inom verkstadsteknik eller att du på annat sätt skaffat dig motsvarande kompetens.
 • Minst 5 års erfarenhet från liknande tillverkning
 • Goda kunskaper inom programmering och val av skärdata
 • Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
 • God kunskap inom ritningsläsning, inkl. form och lägestoleranser.

Meriterande

 • CAM-erfarenhet i allmänhet, men önskvärt som i vårt fall Edge-cam samt Fusion 360
 • Winflex IPS för Traub
 • Kunskaper och erfarenhet av ISO-programmering
 • CAD-erfarenhet
 • Erfarenhet av metoder för systematiskt förbättringsarbete, t.ex. SMED, 5S.
 • Handhavande av styrda mätmaskiner
 • Erfarenhet av automationslösningar och robotik
 • Vana från arbetet i affärssystem t.ex Monitor

Vårt erbjudande

 • Att få arbeta i ett mindre, familjärt företag med snabba beslutsvägar och stor möjlighet att påverka och goda personliga utvecklingsmöjligheter
 • Gym på företaget.
 • Friskvårdsbidrag.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.brightecproduction.com och om koncernen på www.brightecgroup.com

Senaste ansökningsdag 31 Mars, dock så sker det löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta undertecknad, dit du också skall skicka din ansökan.

Peter Lindblom, Produktionschef

Tel. 070-61 81 007
peter.lindblom@brightecgroup.com

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!


  Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  LÅT OSS BERÄTTA MER

  Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

   Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.