Jobba hos oss på Brightec Production!

Vi behöver alltid nya duktiga medarbetare inom flera områden! Hos oss jobbar vi i dagsläget bl a med:

  • Produktion
  • Teknik
  • Försäljning
  • Administration och ekonomi
  • Utveckling
  • Miljö & kvalitet
  • Marknadsföring

Hos oss är inkluderande och långsiktighet viktiga nyckelord. Det betyder att alla våra medarbetare är viktiga för oss, och vi vill hela tiden bli en allt bättre arbetsplats där våra anställda trivs, utvecklas, känner sig delaktiga och vill stanna kvar. Välkommen att göra en spontanansökan eller se om vi har några lediga tjänster!

Gott om utrymme för att utvecklas som anställd

Brightec Production borgar för god arbetsmiljö och personalvård, något som också är omtalat bland företagets anställda. En av de som jobbat på företaget under en längre tid är Jonatan Olsson, produktionstekniker på fabriken i Mullhyttan.

– Jag har varit anställd i 15 år på Brightec Production och under den tiden har jag verkligen fått utvecklas i min anställning och letts in i nya saker hela tiden, berättar Jonatan Olsson.

Jonatan gick treåriga Teknikprogrammet i gymnasiet och där fick han lära sig grunderna CNS-fräsning, något som han fortfarande jobbar med idag.

– Jag har alltid tyckt att det varit roligt med fräsning. Det finns så många möjligheter att jobba med detaljer och bitarna man tillverkar kan vara väldigt varierande i utseende, säger Jonatan Olsson som idag jobbar som ansvarig för fräsningsarbetet i fabriken.

God arbetsmiljö

Visserligen har det varit utmaningar genom åren och ibland har det varit jobbigt, men det har också gett utrymme för att bli mycket bättre resurs i mina uppgifter.

– Ibland har det varit jobbigt, men sett i backspegeln så är det sådant som har fått mig att växa vidare, så är det definitivt, säger Jonatan Olsson.

– Under min tid här på företaget så har det kommit och gått en hel del personer men det jag hör från alla är att det är en väldigt god arbetsmiljö och framför allt så finns det utrymme för att göra fel och lära sig av det. Det är en tillåtande miljö som är viktig för utvecklingen hos mig som anställd. Och att jag fortfarande trivs på jobbet är ju också ett kvitto på en god arbetsmiljö.

Möjligheter att utvecklas

Jonatan upplever att han fått mycket utrymme att vara med och ta ansvar.

– Det är en viktig bit i att känna att jobbet är roligt. Sen är det också något med teamkänslan: jag får vara med i diskussionen inför olika beslut och mina åsikter och tankar kring olika utmaningar får höras.

– Jag tycker att det finns goda utvecklingsmöjligheter här, framför allt för den som är intresserad av arbetet. I det här yrket så finns det alltid nya saker att lära sig och här på Brightec Production får jag möjlighet att lära mig nya saker mer eller mindre varje dag.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!


Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.