Med anledning av Coronaviruset

Med anledning av Coronavirusets spridning vill vi meddela våra kunder att vi idag inte har några störningar i vår produktion, när det gäller leveranser av material och/eller kraftigt förhöjd sjukfrånvaro. Vi arbetar på med full kapacitet.

Vi följer noga utvecklingen och har kommunicerat följande instruktioner till samtliga i vår organisation för att skydda våra medarbetare och andra från smittspridning:

– Stanna hemma om du har symtom eller har testats positivt på Covid-19. Prata med din chef om du inte känner dig sjuk men har en familjemedlem som har testats positivt eller symtom på Covid-19 för att lägga en plan.
– Var noga med att tvätta händerna ofta och hålla miljön omkring dig ren. Men vi hälsar inte i hand under denna period.
– Fysiska möten som inte är affärskritiska ska undvikas. Använd istället webmöten som det första alternativet, annars telefon.
– För de som har arbete som kan utföras hemifrån gäller instruktionen att alltid ta med sin mobiltelefon och bärbara dator hem.
– Res inte såvida det inte är affärskritiskt, detta inkluderar våra egna anläggningar, kunder och leverantörer.
– Vi tillåter inga besök som inte är av affärkritisk art på lager- och produktionsanläggningar eller på våra kontor.

För övrigt så jobbar vi vidare intensivt och fokuserat på att tillgodose våra kunders behov i denna kritiska tid och serva upp med såväl befintliga affärer samt att finnas tillhands för att hjälpa till vid olika uppkomna situationer, så långt det bara är möjligt. Vi är övertygade att vi genom att vara lösningscentrerade och fokuserade på framtiden, med förståelse för att många möter stor osäkerhet och mycket utmaningar så kan vi tillsammans ta oss igenom detta.

Dessutom följer vi dagligen utvecklingen och är redo att fatta nödvändiga beslut om så skulle behövas.

Tveka aldrig att höra av dig till oss via telefon eller mail!

 

 

LÅT OSS BERÄTTA MER

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

    Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.