Autoglass

Autoglass logga

Samarbetet med Brightec Production började med att Håkan Rönnholm på Autoglass Restore såg sig om efter en samarbetspartner för tillverkning av ett verktyg för reparation av bilglas. Håkan har arbetat med glas under hela sitt arbetsliv. När så möjligheten att utnyttja sin långa erfarenhet till att förbättra verktygen för glasreparationer dök upp var han inte sen att ta den. Idag tillverkar företaget bland annat en injektor för reparation av stenskott under eget varumärke.

Om samarbetet med Brightec Production säger Håkan Rönnholm:

– Jag kände genast att Brightec Production var lyhörda för utvecklingsgången av produkten. De var lätta att samarbeta med trots att de, då jag kom in, var inne i en hektisk period. Redan efter första prototypen hade jag mina första kunder på produkten och har nu en löpande tillverkning med export till ett flertal länder.

Att reparera glas såsom en vindruta är en stor vinst, inte bara rent ekonomiskt utan också miljömässigt. Håkans vision var att kunna förse branschen med bättre och mer lättanvända produkter. Att leverera prisvärda produkter till högsta kvalitet var också en del av idén.

– Att byta vindruta helt är idag mycket dyrt, säger Håkan. Kan man få folk att låta reparera sin vindruta istället för att köra med en skada bidrar det även till trafiksäkerheten.

Med Brightec Production i ryggen var framgången ett faktum

Hos Brightec Production fick Håkan hjälp med att förfina ritningarna och ta fram den högkvalitativa produkt han visste att han hade skapat. Brightec Production har även bidragit med ovärderlig konsultation runt metodval och toleranser.

– Nu har vi verkligen kört in oss med varandra, fortsätter han. Jag har också lärt mig mycket om själva produktionen och förstå hur den fungerar.

Med Brightec Production höga kompetens och den smidighet som genomsyras av samarbetet har Håkan kunnat ägna sig åt och ta vara på sin egen spetskompetens i att utveckla produktsortimentet för Autoglass Restore.

– Vi ligger nu i framkant när det gäller att hänga med i utvecklingen och att möta upp internationella prisnivåer. Kunderna säger dessutom ofta: `Det här verktyget har utvecklats av någon som kan branschen`, avslutar Håkan som bara har gott att säga om samarbetet med Brightec Production.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!


    Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

    LÅT OSS BERÄTTA MER

    Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

      Den här hemsidan använder reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.